Megnyitottunk!

Tudtuk, hogy hosszú út lesz, de eljött végre a pillanat, amikor azt mondhatjuk:

Szeretettel várjuk vendégeinket!

Közel 100 éves éttermünk hosszú és alapos előkészületek után kitárta kapuit, igényes és helyi kínálatával, napi menüsoraival, teraszával, széles italválasztékával és szezonális ajánlataival szeretettel vár mindenkit: helyieket, nálunk megszállókat és a bükre látogató turistákat egyaránt.

Étlapunkat, Nyitóestünket Tvrtkoval, első heti menünket és Szezonális ajánlatunkat az alábbiakban éri el

Vegyen részt megnyitónkon!

Hordó Acoustic – Élőzenés vacsoraest Zolával

Hordó acoustic - Élőzenés Vacsoraest Zolával Igazi zenei élmény, minőségi idő és egy fantasztikus éttermi menüsor!   Aki hallotta már a New Level Empire frontemberének, Zolának az önálló estjét,...

Saint Patrick’s day

Mit szólnátok, ha egy kicsit megkóstolnánk Írországot…? Egyik legnépszerűbb ételüket hoztuk aznapra, egy finom, itthon is közkedvelt pohárkrémmel, az italosoknak pedig külön jó hírünk van…

„Sváby-féle” vacsoracsata

Kötetlen beszélgetés Sváby Andrással, Hadas Krisztinával, Török Rékával és L. Dézsi Zoltánnal (valamint Karcsikával…) Floridából pedig élőben jelentkezik barátunk, Vujity Tvrtko!

Borvacsora a Hordóban

Igényes borvacsora – igényes menüsorral. Szeretettel várjuk a Jagodics Pincészet nevében is!

Tvrtko-exkluzív est

A Park Hotel és Hordó Étterem ünnepélyes megnyitója: Egy igazán exkluzív est, fenséges borvacsorával, balkáni és hawaii ételkülönlegességekkel és az esttel, ami felemel, és amit SOHA NEM FELEJTESZ EL!

Hordó Étterem Bük