Megnyitottunk!

Tudtuk, hogy hosszú út lesz, de eljött végre a pillanat, amikor azt mondhatjuk:

Szeretettel várjuk vendégeinket!

Közel 100 éves éttermünk hosszú és alapos előkészületek után kitárta kapuit, igényes és helyi kínálatával, napi menüsoraival, teraszával, széles italválasztékával és szezonális ajánlataival szeretettel vár mindenkit: helyieket, nálunk megszállókat és a bükre látogató turistákat egyaránt.

Étlapunkat, Nyitóestünket Tvrtkoval, első heti menünket és Szezonális ajánlatunkat az alábbiakban éri el

Vegyen részt megnyitónkon!

Saint Patrick’s day

Mit szólnátok, ha egy kicsit megkóstolnánk Írországot…? Egyik legnépszerűbb ételüket hoztuk aznapra, egy finom, itthon is közkedvelt pohárkrémmel, az italosoknak pedig külön jó hírünk van…

Nőnapi zenés vacsoraest

Március 10. péntek 18 óra – Egy szép zenés vacsoraestre hívjuk a hölgyeket és kísérőjüket. A belépés ingyenes

Eseménydús február

Ahogy az hazánkban évszázadok óta dívik, februárban bizony kicsit már ébredezünk, mocorgunk, várjuk -ha úgy tetszik siettetjük- a tavaszt jöttét, nem volt ez másképp nálunk, a Hordóban sem.

Hordó Acoustic – Élőzenés vacsoraest Zolával

Hordó acoustic - Élőzenés Vacsoraest Zolával Igazi zenei élmény, minőségi idő és egy fantasztikus éttermi menüsor!   Aki hallotta már a New Level Empire frontemberének, Zolának az önálló estjét,...

„Sváby-féle” vacsoracsata

Kötetlen beszélgetés Sváby Andrással, Hadas Krisztinával, Török Rékával és L. Dézsi Zoltánnal (valamint Karcsikával…) Floridából pedig élőben jelentkezik barátunk, Vujity Tvrtko!

Hordó Étterem Bük