Eseménydús február

Ahogy az hazánkban évszázadok óta dívik, februárban bizony kicsit már ébredezünk, mocorgunk, várjuk -ha úgy tetszik siettetjük- a tavaszt jöttét, nem volt ez másképp nálunk, a Hordóban sem.

 

Mindenekelőtt már korábban tudtuk, hogy a csepregi „Nádasdyák” nálunk tartják összejövetelüket, nagyon készültünk rájuk és nagyon örülünk, hogy a visszajelzések alapján rászolgáltunk a bizalomra. Tibu sok szép képe alapján talán elmondhatjuk: valóban jól sikerült este volt a fiataloknak – mert ott aznap este bizony mindenki fiatal volt.

Mára megkerülhetetlen februári programmá vált Magyarországon is a Valentin nap, Turcsányi Tamás séf ki is tett magáért, és nagyon sok szép pillanat részesei lettünk, legyen az helyi vacsoravendég, vagy épp szállóvendég, a Park Hotelből.
Mondjuk néhányan még mindig tűnődünk két olyan asztalon, aminek foglalása 3 főre szólt – de ahány ház, annyi szokás. 🙂

A február nem február farsang nélkül, így mi is mulattunk egy nagyot, a Velladics Gábor szolgáltatta zenére nagyon jó bulit sikerült tartanunk. Folytatjuk, nem ez volt az utolsó.

Ahogy várható volt, legnépszerűbb esténk a 23-i Torkos Csütörtök volt, ami aztán roskadásig kínálta a finomságokat, levesektől a desszertekig. Száz felett voltunk, de szerencsére sem az adagokra, sem az ízekre, sem a helyszínre egy csepp panasz nem érkezett. Öröm és büszkeség volt ennyi mosolygós vendégtől elköszönni estefelé.

Ahogy szoktuk, természetesen megmozgattuk a pizzakemence villanyóráját is, hiszen nem titkolt célunk, hogy az olasz ízek szerelmesei is számítsanak ránk. Több akcióval is kedveskedtünk – ebben bízhattok a továbbiakban is.

Járt nálunk Klausmann Viktor, közben csendben félévesek lettünk (ha nem számoljuk a szünet előtti 100 évet…), és természetesen rendíthetetnül menüztünk egész hónapban.

 

Hogy mi várható márciusban? A héten kiderül…! Kövess minket a facebookon, az instán, de már tanuljuk a TikTok rejtelmeit is.
Legfőképpen viszont: főzünk rendelkezésedre!