100. Sunday brunch a Hordóban!


100. sunday brunch-unkat fogjuk talpalni október 19-én, ezért a szokásos vendégvárás mellett két dologgal készülünk még:
Különleges és ünnepi menüsor
Támogatás, jótékonysági gyűjtés a nemrég 25. születésnapját ünneplő büki mentőállomás részére


Nem akárkik álltak mellénk ebben a gondolatban:
Vujity Tvrtko író, újságíró és
Keller Ákos, kosárlabdázó
Ők ketten itt lesznek, velünk együtt fognak dolgozni, pultozni, csapolni, és természetesen veletek beszélgetni vasárnap déltájban.


Ők ketten itt lesznek, velünk együtt fognak dolgozni, pultozni, csapolni, és természetesen veletek beszélgetni vasárnap déltájban.
Nagyon szeretnénk, ha minél többen eljönnétek, és közösen, minél több forrást összegyűjtenénk a „szomszédoknak”:
– minden belépő árából 1000 Forinttal
– minden korsó sör árából 500 Forinttal támogatod őket!
– minden belépő árából 1000 Forinttal
– minden korsó sör árából 500 Forinttal támogatod őket!

Lássuk az ünnepi menüsort:
LEVESEK:
Aranysárga fácánleves
Sütőtök krémleves
Vargányás vadraguleves
ELŐÉTELEK:
Konyakos szárnyasmáj pástétom
Majonézes-almás céklasaláta
Pikáns lazactatár – avokádóval
FŐÉTELEK:
Részeges csirke szőlős pennével
Ropogós kacsacomb hagymás tört burgonyával és párolt lilakáposztával
Kéksajtos gnocchi
Szürkeharcsa paprikás kapros galuskával
Sörben pácolt csülök steakburgonyával
Rántott zöldségek
Pankomorzsás csirkemell hasábburgonyával
DESSZERTEK:
Bajor rétes
Tiramisu
Az asztalfoglaláshoz most nagyon ragaszkodunk, két idősávba foglalhatsz:
11-13óra közé és 13-15 óra közé.
06 70 44 88 099
[email protected]
11-13óra közé és 13-15 óra közé.
06 70 44 88 099
[email protected]
A menüsor ára 6490 Ft/fő, 12 éven aluliaknak 3990 Ft.
SZERETETTEL VÁRUNK ÉS KÖSZÖNJÜK!